Passa al contingut principal

General


Aquí teniu el blog de l'Apima, un lloc on trobar-nos i per mostrar-vos tot el que l'Apima pot ajudar en l'educació dels nostres fillets i filletes

 Podeu adreçar els vostres suggeriments, propostes i idees a l'adreça:


 apimamontetoro@gmail.comBenvolgudes famílies,
Un curs més l'Associació de Pares i Mares (APIMA) vol estar present en aquest dia a dia formant part de l'esdevenir del centre, essent l’interlocutor del pares per a aconseguir una bona relació familia-escola, col·laborant amb la direcció del centre per a contribuir en la bona marxa del curs i així aconseguir millores per a tots.


L'APIMA és una organització sense ànim de lucre, independent i voluntària. Compte amb uns estatuts on es recullen els objectius, organització i funcionament. L'Assemblea General de Socis, on hi poden participar tots els pares que han pagat la quota, és reuneix com a mínin un cop a l'any com a òrgan suprem de decisió. D'aquesta assemblea, surt elegida la Junta Directiva que ès l'encarregada de dur endavant les competències de l'APIMA. 

Què fa l'APIMA?

 • Col·laborar amb les activitats educatives del centre entre d'altres:
  • col·laboram en l’activitat de natació de 1r Primària (l’APIMA aporta doblers per al transport dels alumnes socis que van a la piscina) 
  • activitats d'escacs pels grups de 3r, 4t, 5è i 6è 
  • l'Apima paga el 40% del transport escolar dels alumnes de totes les sortides programades per l'escola.
  • Ajudar als pares a exercir el seu dret a intervenir en el control i gestió del centre, participant en el Consell Escolar. 
  • Facilitar el contacte entre pares amb la direcció i professorat del Centre. 
  • Col·laborar amb l'escola en festes i tallers durant el curs. L'APIMA organitza la festa de final de curs. 
  • Organtizar tallers i activitats per a les famílies 
  • Establir un delegat (pare o mare) de cada classe, que sigui el contacte directe amb l’APIMA, a fi d'establir una relació més directe i  propera amb les famílies.
…. I volem fer més, per això necessitem le teva col·laboració. Com a grup de pares, la nostra tasca voluntària s'adapta a les possibilitats de cada dedicació, i convida a la resta de pares a participar en aquesta relació especial família-escola, amb la intenció d'anar millorant la feina del dia a dia.

Entrades populars d'aquest blog

Aquí teniu el blog de l'Apima , un lloc on trobar-nos i per mostrar-vos tot el que l'Apima pot ajudar en l'educació dels nostres fillets i filletes Podeu adreçar els vostres suggeriments, propostes i idees a l'adreça:  apimamontetoro@gmail.com

Activitats que informa la FAPMA pel nou curs 2018-19

El proper dia 16 d'octubre hi ha reunió del Consell Escolar Municipal

Recordar que tenim una mare que representa a la nostra Apima al Consell Escolar Municipal. El proper 16 d'octubre hi ha la següent reunió i un dels punts de l'ordre del dia és la fixació dels objectius que es tractaran durant aquest curs 2018-19 al CEM.