Passa al contingut principal

Activitats


La primera acció que va dur a terme la nova Junta de l'Apima va ser l'organització de la festa de Final de curs 2016. Tot i el poc temps que vàrem tenir per muntar-la, va anar tot prou bé. Tots els membres de la nova junta es van implicar en diversos aspectes de la festa i vàrem tenir, com cada any, la col·laboració desinteressada de les famílies amb l'aportació de menjar. MOLTES GRÀCIES A TOTS!!

Festa de final de curs

Altres activitats en les quals participa l'Apima són:
  • El taller d'escacs dels grups de tercer, quart, cinquè i sisè
  • Tallers de manualitats de Nadal i de Sant Joan
  • El pagament del 40% de l'import del bus de totes les excursions de tots els cursos
  • Col·laboració amb material inventariable de l'escola, si és possible.
  • Xerrades i tallers sobre preocupacions i inquietuds dels pares i mares, algun d'aquests amb col·laboració amb les altres Apimas de les escoles de Ciutadella: assetjament escolar, educar en positiu, les xarxes socials, etc.

Entrades populars d'aquest blog

⚠️ ATENCIÓ! ⚠️ Esteim en procés d'actualització de documents. En breu podreu consultar tot les actes de les nostres reunions. Aprofitem per informar-vos que ens seguim trobant el primer dimecres de cada mes, a les 19:30h (via telemàtica o presencial, segons les circumstàncies del moment). 

El proper dia 16 d'octubre hi ha reunió del Consell Escolar Municipal

Recordar que tenim una mare que representa a la nostra Apima al Consell Escolar Municipal. El proper 16 d'octubre hi ha la següent reunió i un dels punts de l'ordre del dia és la fixació dels objectius que es tractaran durant aquest curs 2018-19 al CEM.
Des de l'octubre del 2018, les reunions de l'Apima es fan el primer dimecres de cada mes a les 19:30h a l'edifici de primària.  Us ho anirem recordant a través dels delegats de classe per via whatsapp!