Passa al contingut principal




Benvolgudes famílies,

Com ja sabeu, enguany s'han de celebrar les eleccions per a la renovació del Consell Escolar.
Aquest és l'òrgan de participació dels diferents sectors de la comunitat educativa en el funcionament i govern del centre, i entre els membres presents hi ha 5 representants dels pares i mares dels alumnes (un d'ells designat directament per l'APIMA).

L'APIMA en la darrera reunió va aprovar designar Sílvia Febrer Montoya, com a representant de l'APIMA al Consell Escolar.
Ara, en aquestes noves eleccions, s'ha de dur a terme la renovació parcial de 3 pares i mares, per un període de 4 anys.
Poden ser candidats tots els pares, mares o tutors legals de l'alumnat
matriculat al centre. Les candidatures es presentaran a la secretaria de l'escola, on se'ls facilitarà el document necessari. Aquestes candidatures hauran de ser acceptades per la Junta Electoral. Tal com s'ha reflectit al calendari, es podran presentar fins el dia 28 d'octubre a les 12 hores.
 
Dia 7 de novembre la Junta Electoral publicarà les candidatures provisionals que hagi aprovat i els resultats dels sorteigs de les meses electorals. Fins dia 8 a les 12:00 es podran presentar reclamacions a les candidatures provisionals. Dia 10 de novembre es publicaran les candidatures definitives i s’iniciarà la campanya electoral.

Les eleccions seran el proper 22/11/2016 . Per poder exercir el dret al vot es necessari estar en el cens electoral i presentar el DNI. Recordar que la Mesa Electoral presidirà les eleccions i estarà formada per la directora del Centre i 2 pares/mares.
Es podrà votar per correu, a aquest efecte el vot i la fotocòpia del document d'identitat o document acreditatiu equivalent, hauran de ser entregats a la Junta Electoral del centre abans de les 14h del dia de les eleccions (hi ha fins dia 14/11/16 a les 12h. per recollir els sobres per votar per correu).

Animeu-vos a presentar la vostra candidatura. Es tracte de més o menys 5 o 6
reunions a l'any. Educar és feina de tots i a través del Consell Escolar tenim la
possibilitat de prendre part en les decisions que afecten al funcionament general del centre. Esperam la vostra participació i restam a la vostra disposició per a qualsevol consulta.

Gràcies a tots i totes

Entrades populars d'aquest blog

Aquí teniu el blog de l'Apima , un lloc on trobar-nos i per mostrar-vos tot el que l'Apima pot ajudar en l'educació dels nostres fillets i filletes Podeu adreçar els vostres suggeriments, propostes i idees a l'adreça:  apimamontetoro@gmail.com

Activitats que informa la FAPMA pel nou curs 2018-19

Xerrada: ABÚS SEXUAL

Amb la col·laboració de totes les APIMAs de Ciutadella, l'associació de pares i mares del CEIP Joan Benejam va organitzar una xerrada sobre Abús Sexual el passat dimarts dia 27 de febrer a lse 20h.