Passa al contingut principal
 

Benvolgudes famílies,
Un curs més l'Associació de Pares i Mares (APIMA) vol estar present en aquest dia a dia formant part de l'esdevenir del centre, essent l’interlocutor del pares per a aconseguir una bona relació família - escola, col·laborant amb la direcció del centre per a contribuir en la bona marxa del curs per aconseguir millores per a tots.

L'APIMA és una organització sense ànim de lucre, independent i voluntària. Compte amb uns estatuts on es recullen els objectius, organització i funcionament. L'assemblea General de Socis, on hi poden participar tots els pares que han pagat la quota, és reuneix com a mínin un cop a l'any com a òrgan suprem de decisió. D'aquesta assemblea, surt elegida la Junta Directiva que ès l'encarregada de dur endavant les competències de l'APIMA.
Què fa l'APIMA?
  • Col·laborar amb les activitats educatives del centre. Entre d'altres
    • col·laboram en l’activitat de natació (l’APIMA aporta doblers per al transport dels alumnes socis que van a la piscina)  
    • activitats d'escacs pels grups de 2n, 3r, 4t i 5è
    • aporta doblers en el transport de totes les excursions programades per les mestres durant el curs dels alumnes socis.
    • Ajudar als pares a exercir el seu dret a intervenir en el control i gestió del centre, participam en el Consell Escolar.
    • Facilitar el contacte entre pares amb la direcció i professorat del Centre.
    • Col·laborar amb l'escola en festes i tallers durant el curs. L'APIMA organitza la festa de final de curs.
    • Organitzar tallers i activitats per a les famílies
Aquest any, volem continuar amb la figura de delegat (pare o mare) de cada classe, que sigui el contacte directe amb l’APIMA, a fi d'establir una relació més directe i  propera amb les famílies.
…. I volem fer més, per això necessitem la teva col·laboració. Com a grup de pares, la nostra tasca voluntària s'adapta a les possibilitats de cada dedicació, i convida a la resta de pares a participar en aquesta relació especial família-escola, amb la intenció d'anar millorant la feina del dia a dia.
Aprofitem per desitjar-vos un molt bon curs 2017-18                    Junta Directiva APIMA CEIP Mare de Déu del Toro

Entrades populars d'aquest blog

Aquí teniu el blog de l'Apima , un lloc on trobar-nos i per mostrar-vos tot el que l'Apima pot ajudar en l'educació dels nostres fillets i filletes Podeu adreçar els vostres suggeriments, propostes i idees a l'adreça:  apimamontetoro@gmail.com

El proper dia 16 d'octubre hi ha reunió del Consell Escolar Municipal

Recordar que tenim una mare que representa a la nostra Apima al Consell Escolar Municipal. El proper 16 d'octubre hi ha la següent reunió i un dels punts de l'ordre del dia és la fixació dels objectius que es tractaran durant aquest curs 2018-19 al CEM.

RENOVACIÓ DE LA JUNTA DE L'APIMA

Desde l'Apima us informam que no ha estat possible fer la renovació de la Junta com estava previst a l'ordre del dia de la reunió d'ahir per falta de voluntaris que vulguin assumir els càrrecs vacants. La propera reunió està prevista per al 10 d'octubre i si no ha sortit nova Junta per al nomenament s'iniciaran els tràmits de disol.lució. Si sabeu d'algú que estigui interessat us podeu posar en contacte amb jo o a través del correu de l'Apima  apimamontetoro@gmail.com . Esperam la màxima assistència. Animau-vos, és en benefici dels nostres fills i creim molt positiu que es vagi renovant. Moltes gràcies!