Passa al contingut principal

Activitats que ha dut a terme l'Apima aquest primer trimestre del curs 2017-18

Hola famílies,

Aquest primer trimestre hem tingut un poc oblidat el blog però no volem començar el nou any sense recordar les activitats que vam estar fent

Començar per una activitat nova que vam organitzar per primer a l'Apima: EL DIA DE L'ESCOLA
L’ESCOLA, una jornada de participació, on unes quantes famílies vam dur a terme algunes accions per millorar l’entorn on conviuen tantes hores els nostres fills. Vam començar a les 9 i fins més la 13h ens va donar temps de:
- netejar el parc infantil, repintar bancs, columpios i torre i vam arreglar el terrat de la caseta.
- llevar totes les herbes i garnar el camp de futbol, l'aparcament de velos i pati central
- també els fillets petits ens van ajudar repintant les xarangues del pati.
- canvi de respatllos a cadires rompudes dels fillets
- repintar les portes dels vestuaris
- vam sembrar dues oliveres i un llorer, obsequi de la família Bosch Moll i que, a més d’embellir una zona de l’hort és un bon símbol per recordar.
Volem agrair molt sincerament la col·laboració dels pares i mares que van participar en aquest dia!!!!

El dia 14/12/2017 les Apimas de 9 escoles de Ciutadella vam col·laborar perquè Paco Gascón vingués a l'Insitut Josep Maria Quadrado a impartir un taller/xerrada. Es va abordar el tema del conflicte dins la família des d'una perspectiva més àmplia: què passa quan hi ha una baralla a casa? On hem de cercar l'origen i la solució del conflicte? Va ser mooolt interessant





El mes de desembre va ser molt profitós i vam organitzar un Taller de manualitats nadalenques impartit per Sílvia Vivó. Va ser tot un èxit i vam omplir el menjador de l'escola


 I també en desembre vam organitzar l'arribada dels PATGES D'ORIENT




No volem oblidar l'ajuda que realitzem els pares i mares en diverses activitats de l'escola quan els professors/es ens demanen la seva ajuda en activitats com ANAR A FREGIR BUNYOLS per Tots Sants, DECORAR L'ESCOLA per Nadal, organtizar la DESFILADA DELS REIS MAGS D'ORIENT (2 pares van a montar carrosses des del mes d'octubre fins els mes de gener a desmontar-les) i altres durant l'any com el DIA DE LA SOBRASSADA, etc.etc.etc.




I tot esperant que aquestes activitats  puguin continuar per molt i molt de temps....ens despedim fins els proper post!!!


Entrades populars d'aquest blog

Aquí teniu el blog de l'Apima , un lloc on trobar-nos i per mostrar-vos tot el que l'Apima pot ajudar en l'educació dels nostres fillets i filletes Podeu adreçar els vostres suggeriments, propostes i idees a l'adreça:  apimamontetoro@gmail.com

El proper dia 16 d'octubre hi ha reunió del Consell Escolar Municipal

Recordar que tenim una mare que representa a la nostra Apima al Consell Escolar Municipal. El proper 16 d'octubre hi ha la següent reunió i un dels punts de l'ordre del dia és la fixació dels objectius que es tractaran durant aquest curs 2018-19 al CEM.

RENOVACIÓ DE LA JUNTA DE L'APIMA

Desde l'Apima us informam que no ha estat possible fer la renovació de la Junta com estava previst a l'ordre del dia de la reunió d'ahir per falta de voluntaris que vulguin assumir els càrrecs vacants. La propera reunió està prevista per al 10 d'octubre i si no ha sortit nova Junta per al nomenament s'iniciaran els tràmits de disol.lució. Si sabeu d'algú que estigui interessat us podeu posar en contacte amb jo o a través del correu de l'Apima  apimamontetoro@gmail.com . Esperam la màxima assistència. Animau-vos, és en benefici dels nostres fills i creim molt positiu que es vagi renovant. Moltes gràcies!