Passa al contingut principal

El proper dia 16 d'octubre hi ha reunió del Consell Escolar Municipal

Recordar que tenim una mare que representa a la nostra Apima al Consell Escolar Municipal. El proper 16 d'octubre hi ha la següent reunió i un dels punts de l'ordre del dia és la fixació dels objectius que es tractaran durant aquest curs 2018-19 al CEM.



Entrades populars d'aquest blog

Aquí teniu el blog de l'Apima , un lloc on trobar-nos i per mostrar-vos tot el que l'Apima pot ajudar en l'educació dels nostres fillets i filletes Podeu adreçar els vostres suggeriments, propostes i idees a l'adreça:  apimamontetoro@gmail.com

RENOVACIÓ DE LA JUNTA DE L'APIMA

Desde l'Apima us informam que no ha estat possible fer la renovació de la Junta com estava previst a l'ordre del dia de la reunió d'ahir per falta de voluntaris que vulguin assumir els càrrecs vacants. La propera reunió està prevista per al 10 d'octubre i si no ha sortit nova Junta per al nomenament s'iniciaran els tràmits de disol.lució. Si sabeu d'algú que estigui interessat us podeu posar en contacte amb jo o a través del correu de l'Apima  apimamontetoro@gmail.com . Esperam la màxima assistència. Animau-vos, és en benefici dels nostres fills i creim molt positiu que es vagi renovant. Moltes gràcies!