Passa al contingut principal

Recordem les activitats de final de curs...

Un cop més el taller de manualitats de Sant Joan de dia 2 de juny de 2018 va ser tot un èxit!!! Vam omplir el menjador de l'escola. Aquest cop na Sílvia Vivó ens va ensenyar com fer un estel de Sant Joan!!






Però l'activitat de l'Apima no va aturar...... el següent divendres dia 15 de juny va ser la GRAN FESTA DE FINAL DE CURS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Aquest any vam canviar l'ubicació de les taules de menjar i beguda i n'esteim força contents. Ho vam posar a baix i amb l'animació del grup Xaranga i les begudes gratuites de Cocacola i els polos de la Menorquina vam xalar molt i molt!! El pati esteia ple de gom a gom des del camp de futbol fins el camp de volei amb tots els fillets, filletes, pares, mares, avis, àvies, ties concus, cosins......que formem la nostra escola. I no podem deixar d'explicar el moment més emotiu de la festa... quan els professors i equip directiu van fer entrega als alumnes de 6è d'una orla com a record de l'escola, després d'un fantàstic concert de flauta... segur que alguna llagrimeta va caure.








Entrades populars d'aquest blog

Aquí teniu el blog de l'Apima , un lloc on trobar-nos i per mostrar-vos tot el que l'Apima pot ajudar en l'educació dels nostres fillets i filletes Podeu adreçar els vostres suggeriments, propostes i idees a l'adreça:  apimamontetoro@gmail.com

El proper dia 16 d'octubre hi ha reunió del Consell Escolar Municipal

Recordar que tenim una mare que representa a la nostra Apima al Consell Escolar Municipal. El proper 16 d'octubre hi ha la següent reunió i un dels punts de l'ordre del dia és la fixació dels objectius que es tractaran durant aquest curs 2018-19 al CEM.

RENOVACIÓ DE LA JUNTA DE L'APIMA

Desde l'Apima us informam que no ha estat possible fer la renovació de la Junta com estava previst a l'ordre del dia de la reunió d'ahir per falta de voluntaris que vulguin assumir els càrrecs vacants. La propera reunió està prevista per al 10 d'octubre i si no ha sortit nova Junta per al nomenament s'iniciaran els tràmits de disol.lució. Si sabeu d'algú que estigui interessat us podeu posar en contacte amb jo o a través del correu de l'Apima  apimamontetoro@gmail.com . Esperam la màxima assistència. Animau-vos, és en benefici dels nostres fills i creim molt positiu que es vagi renovant. Moltes gràcies!